Ιστορία – ELUDE - Adventure Escape Rooms - Δωμάτια Απόδρασης //

Peter Halar
Έρχεται μια στιγμή που η μανία ενός ανθρώπου από δημιουργική μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Καταργώντας όλους τους κανόνες βρίσκεσαι ξαφνικά σε ακραίες καταστάσεις που μαρτυρούν τα λάθη του παρελθόντος και ταυτόχρονα υποκρύπτουν την ελπίδα του μέλλοντος.

Αστυπάλαια 1537 μ.Χ.
Ο Σαγίντ Μουραντί, ποιητής και πειρατής στο πλευρό του Μπαρμπαρόσα  αποφασίζει να φύγει κλέβοντας από αυτόν τα πολυτιμότερα αντικείμενα και παίρνοντας τα μαζί του σε μια άγνωστη σπηλιά.

Λέβιθα 2001 μ.Χ.
Το πάθος του εξερευνητή Peter Halar για την σπηλαιολογία μετά από δεκαετίες ερευνών τον οδηγεί στην μυθική σπηλιά του Μουραντί στο νησί Λέβιθα. 

Λέβιθα 2017 μ.Χ.

Θαραλέοι εξερευνητές αποκάλυψαν τα μυστικά της σπηλιάς του πειρατή Μουραντί και ανακάλυψαν τον θρυλικό θησαυρό του.

 Παραβίασαν τα μυστικά του σπιτιού του Peter Halar, επανέλαβαν τη μυστικιστική τελετή, ανάγκασαν το πνεύμα του πειρατή Μουραντί να τους εμφανίσει το καταραμένο αντικείμενο και έτσι έσωσαν το νησί από την κατάρα.

Αυτή η τελετή όμως αντέστρεψε την κατάσταση και έφερε τον εξερευνητή Peter Halar πίσω στο σήμερα.

Λέβιθα Σήμερα

Ο Peter Halar επέστρεψε στο σπίτι του αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα, με το μυαλό του και το σώμα του επηρεασμένο από τα παράδοξα της μαγείας του πειρατή Μουραντί, τώρα ετοιμάζεται για μια επική σύγκρουση της επιστήμης με την μαγεία.


ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Ιστορία

“Ακόμα κι αν το σώμα μου δε βρει τη σωτηρία, ο νους μου έχει τον τρόπο να ξεφύγει”

Mini EscapeELUDE MAGIENCE PreGame app